Bun venit!

cropped-cropped-cropped-cropped-20151019_205006-1.jpg

Sunt medic specialist Obstetrică-Ginecologie și am creat acest site cu scopul de a va informa, astfel încât sa fiți mai bine pregătită pentru vizita medicală pe care o vom desfășura in cabinet.
Comunicarea medic-pacient este esențială pentru succesul terapeutic, de aceea voi incerca pe acest site sa abordez subiecte de interes medical pe care le puteti vedea accesand arhiva lunara.
Sunt receptivă la orice fel de sugestii. Am ales o profesie medicală din dorința de a reda oamenilor sănătatea, prin urmare, punctul dvs de vedere este foarte important pentru mine.
Profesez cu drag partea obstetricală a meseriei mele și mă simt privilegiată sa iau parte la unul dintre cele mai frumoase momente din existența umană: venirea pe lume a copilului.
Și afecțiunile ginecologice reprezintă o provocare. Fiecare reușită terapeutică mă motiveaza in plus.
Menționez ca sunt o persoană deosebit de ambițioasă și îmi canalizez toată energia pentru scopul țintit. Sunt conștientă de riscurile meseriei pe care mi-am ales-o și de aceea vreau să o practic cu maximă acuratețe. Totodată, imi doresc sa întrețin aspectul nobil al profesiei mele, pentru a ma apropia de modelul pe care mi l-am ales atunci când am pornit pe acest drum !
Pentru aceasta am urmat cursurile facultății de Medicina Generala la UMF Carol Davila, obținând Diploma de Licenta in 2005.
In 2006 am susținut examenul national de rezidențiat la care am obținut un rezultat foarte bun, rezultat ce mi-a permis sa aleg specialitatea Obstetrică-Ginecologie.
Pregatirea in rezidențiat am realizat-o la Spitalul Dr I Cantacuzino, București, unde am desfășurat numeroase activități medico-chirurgicale, am participat la congrese si seminarii naționale si internaționale. Încă din primii ani de rezidențiat mi s-a permis sa am cazurile proprii, astfel încât am avut numeroase ocazii de a-mi pune in practică și de a-mi perfecționa cunoștințele medicale și abilitățile chirurgicale.
Am obținut Certificatul de Medic Specialist Obstetrică-Ginecologie in martie 2012, iar ulterior am primit competențele de ecografie obstetricală și ginecologică, de colposcopie si histeroscopie. Iar lista va continua.
Însă cele mai importante calificări le obțin in viața de zi cu zi, cu fiecare pacientă in parte !

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>